• 0.jpg
  • Unknown-9.jpeg
  • Unknown-2.jpeg

Ramen in hout voor eenieder die (ver)bouwt.

Of het nu om renovatie- of nieuwbouwprojecten gaat, bij ons kunt u altijd zeker zijn van absoluut kwaliteitsmateriaal, maatwerk van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke afwerking en een klantvriendelijke service van begin tot einde.

Schrijnwerken Van Hove biedt ramen in hout in allerlei stijlen, van romantisch, rustiek of klassiek tot strak, modern en eigentijds. Bij ons is er een stijl voor iedere woning en smaak. Daarnaast bestaan er verschillende types ramen met allerhande mogelijkheden en steeds een unieke uitstraling.

Bij Schrijnwerken Van Hove kunt u kiezen uit een ruim assortiment: vaste ramen, kiep- en draairamen, wentel- en tuimelramen, ramen met glaslatten, heframen, schuiframen, lage-energieramen, passieframen

U wilt inbraakwerende of superisolerende vensters in uw huis? Bij Schrijnwerken Van Hove zijn alle ramen verkrijgbaar in verschillende versies op het gebied van thermische en akoestische isolatie, water- en winddichtheid, veiligheid en stabiliteit. Onze ambachtslui leveren werk op maat!