• 0.jpg
  • Unknown-9.jpeg
  • Unknown-2.jpeg

Keukens en kasten op maat

Kies voor Schrijnwerken Van Hove voor keukenkasten op maat in Waregem

Een prachtige keuken geeft uw interieur nét dat beetje meer. Bent u bezig met het renoveren van uw keuken en zoekt u keukenkasten die helemaal bij de stijl van uw woning passen? Schakel dan Schrijnwerken Van Hove in. Wij hebben een passie voor het creëren van meubels op maat en zijn al meer dan 15 jaar uw vakman van dienst in de omgeving van Waregem.

Keukens op maat

Schrijnwerken Van Hove is gespecialiseerd in de vervaardiging van keukens. Wij staan in voor uw keukenkasten van a tot z: van het maken van bijvoorbeeld eiken kasten tot het lakwerk. Daarnaast bent u welkom bij ons voor de installatie van uw keukenmateriaal en het vervaardigen van kookeilanden. Ook de rest van uw keukenrenovatie nemen wij graag op ons met onderaanneming: zo kunt u bijvoorbeeld op ons rekenen voor uw elektriciteitswerken en tegelwerken.

Waarom kiezen voor Schrijnwerken Van Hove?

De kwaliteit is ongetwijfeld een van onze grootste troeven. Alle kasten worden piekfijn afgewerkt, want wij zijn pas tevreden als u dat bent. Dankzij ons eigen atelier garanderen wij u maatwerk. Wij luisteren graag naar uw wensen en zorgen ervoor dat het resultaat daar helemaal aan voldoet.

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over de dienstverlening van Schrijnwerken Van Hove? Neem dan vandaag nog contact op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op voor uw werken.