• 0.jpg
  • Unknown-9.jpeg
  • Unknown-2.jpeg

Uw ervaren plaatser in
gyprocwanden en scheidingswanden

Uw – te grote – leefruimte herverdelen met scheidingswanden? Of uw ruwe muren laten bekleden? Perfect schilderklaar? Met Gyproc – of gipspleister – lúkt het. Bij Schrijnwerken Van Hove in Waregem moet u zijn voor een snelle montage van gyproc wanden. En een onberispelijke afwerking in de kleinste kanten en hoeken. Wij voeren gyproc werken uit tegen een correcte prijs.

Niets aan de wand
Een scheidingswand plaatsen in Gyproc? Kinderspel voor Schrijnwerken Van Hove. En een zorgeloos project, want u ontsnapt u aan breek-, slijp- of kapwerk. Schrijnwerken Van Hove verbergt bovendien uw kabels en andere voorzieningen in de muren. Zo blijven ze prachtig glad en egaal.

De kracht van Gyproc
Nieuwbouw of renovatieproject? Grote of kleine opdracht? Gyproc is uw rots in de branding. Want dit kwaliteitsproduct is strak, naadloos en brandvertragend. Bovendien zijn er géén droogtijden: uw klus is zo geklaard. Dus voor uw badkamer – een vochtige ruimte – is gipspleister een zegen.

Van wand tot plint
Uw wanden héél precies laten plaatsen? Prima idee: het kleinste detail maakt het verschil. Schrijnwerken Van Hove kent de knepen van het vak. Zij bekleden uw wanden met Gyproc en vullen de naden netjes op. Uw ruimte voltooien met piekfijne plinten? Komt voor mekaar! Reken op een feilloze afwerking volgens de voorschriften.